Waar kan ik les krijgen in Shaolin Kung Fu?

In Nederland kan men op diverse plaatsen les krijgen in Shaolin Kung Fu.

Shaolin Martial Arts

Voor Shaolin Kung Fu lessen in Brabant (omgeving ‘s-Hertogenbosch) kunt u terecht bij het Chinese Shaolin Martial Arts Centrum: zie shaolinmartialarts.nl. Het centrum geeft naast Shaolin Kung Fu ook les in Chen Tai Chi en Sanda (Chinees Kickboksen). Daarnaast biedt het centrum ook gerichte trainingen voor acrobatiek en sprongen (Kicks & Tricks).

Shaolinbond

Op de site van Shaolin Bond Nederland is een overzicht te zien van scholen die aangesloten zijn bij de Shaolin Bond Nederland en aangesloten zijn bij de Internationale Shaolin Federatie.

Nederlandse verzamelsite

Op de verzamelsite van Wushu Pagina staan diverse kung fu en wushu scholen. Op deze dochter van de startpagina, staan naast de diverse Kung Fu stijlen, onder het kopje Shaolin verschillende links die verwijzen naar scholen die onderwijzen in het Shaolin Kung Fu en verbonden zijn met Shaolin Kung Fu.

Remco Falkenburg met kom op zijn buik
Qi Gong (Ademhalingsoefening)

Kwaliteit

Indien een school is aangesloten bij een bond zegt dat doorgaans niets over de inhoud en kwaliteit van de Kung Fu en de lessen. Hoe een school te kiezen en haar kwaliteit te bepalen, wordt in het volgende artikel op deze website beschreven.

Informatie

Voor informatie over scholen die Shaolin Kung fu onderwijzen kunt u bovengenoemde sites raadplegen.

< Vorig artikel > < Kung Fu school kiezen >

You might also enjoy: